The Rich-Entertainment Radio Show

The Rich-Entertainment Radio show is in leven geroepen na het opzetten van mijn podcast op spotify. Wel is waar is de podcast gestopt met produceren (nog wel te beluisteren op spotify maar komt niets nieuws bij ) maar de radio show is door gegaan.


De radio show wordt uitgezonden op elke zondag avond van 20:00 tot 22:00, tijdens dit programma besteed ik aandacht aan diverse genres en aan nieuwe muziek maar ook breng ik zo nu en dan een stukje informatie mee van bepaalde artiesten….

We draaien de volgende genres als basis / hoofd soorten muziek maar daarom heen wil nog wel een Dance/trance/house plaatje gedraaid worden dat is helemaal geen probleem, wel moet ik eerlijk bekennen dat we geen Hardcore en harde hardstyle draaien en we draaien geen piraten muziek.

 

Hoofd Genres :
*Blues
*Jazz
*Soul
*Country & Americana
*Rock

 

Voor verzoekjes kunt u via de desbetreffende radio’s waar ik live op te beluisteren ben op het moment zelf indienen, maar mocht u daar geen interesse in hebben en het via mijn eigen website willen doen kan dat ook. Verzoekjes kunt u de hele week indienen en elke week rond half 8 / kwart voor 8 wordt de verzoekbox geleegd.

 

Bij de volgende Radio Stations ben ik te beluisteren :

AcrChat
Radio-Bullet
Pulsar-Radio
MusicXPlosion
Radio-Draaigigant
Radio De Blauwe Vogel

Mocht u mijn programma ook op uw Radio station willen hebben live op zondag 20:00 – 22:00 er is nog ruimte voor 2 stream dus 2 radio zenders stuur dan een mail naar richard@rich-entertainment.nl

Bent u een artiest die binnen het genre valt die wij vaak draaien en wilt u Airplay op een groot aanbod aan diverse radio stations? Dan kunt u, uw muziek mailen naar richard@rich-entertainment.