TeeBeeBrown Informatie

TeeBeeBrown is de artiesten naam van Teus de Bruin uit Papendrecht. Een singer/songwriter met ruim 35 jaar ervaring die eigen muziek maakt in de Nederlandse taal met een bluesy sound. Hij verhaalt in woord en muziek over zijn leven als puber, man, vader en opa (zang en gitaar). Met hier en daar een vrolijke noot!!

Dit doet hij met vaste begeleider Michel Tent op gitaar, zang en mondharmonica. (desgewenst kan het duo worden aangevuld met een bassist en percussionist).

Het programma heet: “Blues en Ballads in je Moerstaal” naar de gelijknamige CD die in april 2018 door TeeBeeBrown is uitgebracht. Zoals de titel al doet vermoeden is het programma een mooie afwisseling van snelle nummers en gevoelige ballades. Daar hij steeds op zoek is naar een luisterend publiek met aandacht voor hetgeen voor het voetlicht wordt gebracht is deze show uitermate geschikt voor een intieme setting zoals huiskamer, tuin, en/of klein theater c.q theater cafe. Maar ook de wat grotere podia worden niet geschuwd. De optredens zijn akoestisch met lichte versterking voor de juiste balans.

Contact gegevens
Facebook
debruin.teus@gmail.com

Oudejaars top 100 Rich-Entertainment 2020

TeeBeeBrown heeft een vrij hoge plek bereikt in de top 100 namelijk plaats 43 met zijn OchtendBlues!

Front Cover Album
Front Cover Album

Wilt u nou ook net als TeeBeeBrown een eigen pagina op de website dat kan stuur ons een berichtje via het contact formulier dan regelen we het!