Review Bruno Lord’s The Voice Of Janus

De Cd was door de Post beschadigd dus heb ik hem gerepareerd

Een poosje geleden kreeg ik deze Cd van Bruno Lord genaamd The Voice OF Janus toe gestuurd gekregen had, Door prive omstandigheden was ik er nog niet aan toe gekomen om er eventjes een stukje over te schrijven vandaar dat ik besloten had dat nu te doen!

Op de cover van de Cd staat een vrouw met een rooie jas en mooi lang blond haar…. eenzaam in een huis toch wel een spannend en griezelig huis, De cover trekt mij erg aan om in mijn gedachte dat huis te betreden en dan te gaan kijken waardoor het meisje voor over gebogen staat….

Dus de cover trekt al heel erg mijn aandacht waar door ik mij des te meer afvraag wat er op de cd staat… Toen ik voor het eerst de Cd op zette en begon te luisteren was ik onder de indruk… omdat ik een aantal nummers vaak gedraait had van Bruno namelijk het nummer Maanmeisjes en Ik heb mijn hart verpand maar ook zijn laatste Single samen met Eddie Taylor genaamd Just Came Back… Dit waren tot in tegenstelling van dit geweldige nieuwe album rustigere nummers en daardoor verbaasde het me dat hij toch weer richting de echt traditionele rock is gegaan….

Bruno Lord heb ik gevolgd tijdens zijn optredens en act’s tijdens The Voice Senior 2019… hier in heeft is samen met Eddie Taylor mijn aandacht getrokken want wat genoot ik van deze 2 heren tijdens dit oh zo zeer spannende talentenjacht….

Ik ben zelf niet zo’n talentenjacht liefhebber alhoewel moet ik zeggen dat ik wel steeds vaker ga kijk… waardoor je dus zulke gave artiesten leert kennen als Bruno, Hij is als persoonlijkheid echt een geweldige man en erg leuk en professioneel in zijn contact met jou als Promoter/Persoon…

Ik spreek hem regelmatig eventjes aan op Facebook zowel Privé als in berichten die hij post, Zelf draai zijn muziek geregeld zowel in mijn shows als op privé…

Ondertussen heb ik al heel veel verteld maar ga nog meer typen over deze geweldige persoonlijkheid en zijn nieuwe Cd!

ik zal hier onder eventjes neerzetten welke nummers op de cd staat en kort een aantal nummers er uit pikken om mijn gevoel/mening over te vertellen!

  1. Midnight in My Soul
  2. Superstition (Broken Mirror)
  3. Mr.Weirds Beard
  4. Heaven in your Eyes
  5. Only One
  6. Ghost in the Machine
  7. Sitting in the Back Room
  8. I’m going to Mars Today
  9. Opened My Eyes

Zo dat is dus de Tracklist van de volledige Cd 9 erg gaaf Gerockte nummers vol met geweldige Zang van Bruno, daarnaast erg mooi in elkaar gezet zowel de nummers als de titels ervan!

1. Midnight In My Soul

Dit nummer is tevens dus het eerste nummer wat op de cd staat en de eerste keer dat ik hem aanzette dacht ik direct Jezus… wat een stem…
Had direct een geweldig gevoel bij het nummer en heb direct de hele Cd beluisterd… Vaak is het eerste nummer Spelen of Stoppen…. en in dit geval was het SPELEN!

3. Mr.Weirds Bird

Toen ik de titel zag van dit nummer dacht ik direct aan mijzelf… Ik heb zelf een baard namelijk en weet dat er Bird staat maar ik dacht direct aan baard…. waarom ik weet het niet haha maar Mr Weirds Beard dacht ik aan zo van Meneer Raar Baard haha omdat mijn Baard altijd raar zit en nooit strak staat haha! kortom geweldig nummer echte rocker!

4. Heaven in Your Eyes

tsja dacht direct aan iets van liefde en geluk toen ik de titel zag en het nummer luisterde…

Kortom eigenlijk is deze Cd genaamd The Voice Of Janus meer dan de moeite waard om te kopen!! ga even naar http://www.brunolord.nl/bruno-lord/ als je de Cd wil hebben en stuur eventjes een berichtje naar hem via Contact formulier en geniet!

Dit was mijn uitgebreide Review voor de Cd van Bruno Lord, Zoals u misschien wel gemerkt heb schrijf ik niet volgens een standaard manier van reviews schrijven of zoals andere nee volledig zoals ik in het hoofd heb dus lekker alternatief!!

Author: Richard Baasje
Ik Ben Dj Richard Baasje, De eigenaar van deze website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.