Nieuwe samenwerking!

Welkom lezer, Ik wil u voorstellen aan een nieuwe band waar ik een samenwerking mee ben aangegaan, Ze hebben de handtekening gezet en we gaan samen een leuke promotie samenwerking aan!

Ik heb de muziek beluisterd en het past volledig in mijn straatje! En dus in mijn artiesten hal! Kortom geweldig om er bij te hebben Van Dyck Inc!

Wie Is Van Dyck Inc?

Meer dan dertig jaar geleden ontmoetten ze elkaar voor het eerst. Twee Hamburgse gitaristen verschenen als gasten tijdens een sessie in een bluesbar in Bremen, waar ze een Nederlandse zanger ontmoetten die op zoek was naar nieuwe contacten in Duitsland. Niemand kon destijds voorzien dat dit evenement beroemde bands als “Backstreet Blues Band” en “JJ & The Shuffle Kings” zou brengen, die jarenlang in binnen- en buitenland op het podium stonden.

Dertig jaar, talloze optredens en vele CD’s later, zijn muzikanten van de originele bands herenigd om hun eigen muziekstijl tot leven te brengen met al hun ervaring. Buiten de gebaande bluesnummers, VAN DYCK INC.  Stijlvol en natuurlijk een mix van shuffle, swing, tweedelijns ritmes en ballads, waarvoor het woord “Americana” is uitgevonden.

Live is de zes muzikanten van VAN DYCK INC. om de nauwe band met hun muziek en het blinde begrip onder elkaar op te merken. Eigen composities en arrangementen van haar favoriete nummers, zoals Van Morrison , Ry Cooder , John Hiatt of Little Feat , worden vakkundig gepresenteerd met een geluid dat zelden wordt gehoord van Duitse bands. De muziek van VAN DYCK INC. handgemaakt – ze hebben geen technische trucs en effecten nodig om het publiek erbij te betrekken

Vanaf vandaag zal je ze dus ook regelmatig in mijn shows voorbij horen komen, is mij een eer de promotie voor hun te mogen doen en samen met hun te mogen werken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *