Blueza Radio Show

Blueza Radio Show

Voordat ik begon met het presenteren van de Blues Top40 presenteerde ik het informatief programma Blueza Radio Show gepresenteerd.

Dit vond ik een erg leuk programma en wou ik graag weer hervatten maar tegelijkertijd vond ik het ook een leuk idee om de Blues Top40 te gaan presenteren.


Dus heb ik besloten om het format te veranderen naar een Blueza Radio Show van 3 uur naar twee uren. Tijdens dit programma draai ik een groot divers aanbod van Blues, Jazz, Rock N Roll Maar ook weer Country en Americana. Dit blijven toch de genres waar ik aan vast blijf houden tijdens mijn programma’s.


Elke Maandag avond van 20.00 – 22.00

presenteer ik de Blueza Radio Show.

De Blueza Radio Show is te beluisteren op de volgende Radio stations:

AcrChat
MusicXPlosion
Radio-Draaigigant
Radio De Blauwe Vogel

Mocht u dit programma ook op uw radio station willen hebben dan kan dat.

Want we hebben nog 4 streams vrij, U kan mailen naar: richard@rich-entertainment.nl

Mocht u verzoekjes hebben dan kunt u deze indienen via het verzoekformulier op onze website. Dan wordt hier aan voldaan en wordt dit uiteraard gedraaid tijdens de shows.

Deze verzoekjes worden 1 dag voor de show in het programma geplant dus rond de klok van 19:00 uur de zondag… Via de radio zenders worden de verzoekjes verwijderd als die gedaan worden tijdens de radio shows, Omdat dit een vooraf ingestudeerd programma is…