Promotie Voor Artiest & Muziek

Rich-Entertainment doet ook aan artiest en muziek promotie, op deze pagina gaat u lezen hoe dat in zijn werk gaat en met welke artiest of bands we al een samenwerking mee hebben.

Artiest promotie via Rich-Entertainment tot op heden is dit nog steeds volledig gratis en vrijwillig. Maar er wordt wel gewerkt met een contract er staat namelijk kort in dat contract dat jij als artiest akkoord gaat met de voorwaarden dat ik promotie maak voor jou als artiest en dat je dus akkoord gaat dat ik op social media en mijn website afbeeldingen post van jou als artiest of band op deze manier dek ik mij in om eventuele problemen te voorkomen.

De Promotie bestaat uit de volgende dingen.

 • Facebook & Instagram Promotie dit in de vorm van afspeellijstjes en/of een foto van jou als artiest / band.
 • Regelmatig te horen in mijn radio shows.
 • Indien mogelijk een live interview met jou als artiest op de radio of opgenomen interview.
 • Indien er een CD word geleverd bij mij dan wordt er uitgebreid een stuk over de cd vertelt, waar hij te koop is, informatie over de band of artiest, wat ik vind van de muziek / nummers op de cd ( eerlijk zonder de band in diskrediet de brengen ) kortom een review…. maar dan zo postief mogelijk aangezien ik niet werk met bands waar ik niet achter sta.
 • Je komt op mijn website te staan.

Artiest en of bands waar we al mee samenwerken.

De volgende artiest en bands werken al samen met mij en maken we regelmatig promotie voor :

 • Bail
 • Bruno Lord
 • Cigar Box Henri & The New American Farmers
 • SloppyTom
 • George Shovlin & The Radars
 • Hendrike ( ook wel Rob Hendrikse Genoemd )
 • ST. Louis Slim
 • Sweet Bourbon
 • Sweet Mary Jane
 • Wildmen Bluesband

En nog vele andere bands heb ik promotie voor gemaakt of regelmatig gedraaid!

Er zijn genoeg mogelijkheden op dit moment voor de promotie voor jou als artiest / band dus mocht je interesse hebben in een promotie samenwerking dan is dat bespreekbaar. U kunt via het contact formulier een bericht achter laten, En neem ik Richard zo snel mogelijk persoonlijk contact op met u.

Rich-Entertainment het nieuwe logo