Nieuwe Samenwerking!

Lieve mensen!

eigenlijk wou ik het gisteren al doen maar alle kerstcadeau’s namen te veel tijd in bezit dus heb gisteren weinig werk kunnen doen….

maar dan is het nu officieel zover ik mag en kan bekend maken wie de nieuwe artiest is waar ik een samenwerking mee ben gestart!!

Dhr Anne Feenstra zowel Solo als Band hebben we een leuke samenwerking mee getroffen Anne het is mij een eer om met jou te werken, Waar kennen we Anne nou van? Nou onder anderen van zijn toch wel wat ruwe teksten en teksten die beetje tegen draads is, Een protest muzikant wil ik het niet noemen maar zo kan je het wel een beetje uitdrukken…

Hij heeft een aantal weken geleden bij mij live op getreden in de studio van lokale omroep Odrie, het is geweldig om dat mee te mogen maken, Eerst werd gezegd ik maak alleen maar Nederlandstalige muziek… Toen dacht ik ojee…. dat wordt wat maar ik heb met volle aandacht en plezier zitten luisteren die ochtend….

De teksten raakte mij op een bepaalde manier dus ja toen heb ik een tijdje zitten denken : zal ik de vraag stellen aan Anne of ie wil samenwerken? toch gedaan na het bedenken dat hij toch erg leuke muziek maakt…

en eigenlijk al vrij snel hebben we alles doorgenomen met succes een nieuwe promotie artiest!

op de website vind je alle informatie rond om Anne Feenstra!

Author: Richard Baasje
Ik Ben Dj Richard Baasje, De eigenaar van deze website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.