Einde 2020.

Bericht voor het einde van het jaar

Dames en heren, hier weer een bericht van mij ondertussen alweer een tijd geleden, Ik beloof jullie elke keer als ik iets maak voor jullie om dat vaker te gaan doen maar door dat ik privé nog al wat dingen mee maak op het moment kom ik er niet toe omdat ook nog voor jullie te doen.

Er gebeurt achter de schermen veel zo hebben we een deel van onze website opnieuw gebouwd en beter vindbaar gemaakt zodat jullie via google ons makkelijker kunnen vinden. Door  Corona wordt er op muziek gebied niet veel ondernomen dus zou je dat wel missen van mij reviews over feestjes en optredens.

Nieuwe dingen en werkzaamheden

Des ondanks zijn we wel bezig met nieuwe ideeën bedenken voor een nieuwe Podcast en bezig met nieuwe jingles en tunetjes bedenken voor shows en daarnaast veel nieuwe muziek ontdekken dus dat gaat wel door achter de schermen voor de schermen wat u ziet en hoort zijn natuurlijk de aantal radio shows vanaf 1 januari komt er een radio programma bij op de woensdag avond 22:00 – 00:00 genaamd Blues Café hierin gaan we gewoon praten en luisteren naar en over alles wat met blues te maken heeft. Let er wel bij op dat dit vooraf opgenomen is dus reacties enkel beschikbaar via het contact formulier. Als er nou dingen zijn die wij volgens u moeten behandelen in Blues Cafe laat het ons dan weten via het contact formulier!

In de Toekomst

Ik ga binnenkort ook weer bezig met schrijven van columns en reviews ik denk dat het in de vorm van een reviewende column wordt zodat ik 2 dingen combineer stukje  reviewen van albums en het schrijven van een column of dat ik het toch los van elkaar ga doen hier ben ik nog even over aan het nadenken.

Desondanks eindigt het jaar sneller dan dat je bijwijzen van spreken kan knipperen met je ogen daarom wou ik in dit bericht jullie allemaal fijne kerstdagen wensen en een hele fijne jaarwisseling met een groots en muzikaal 2021!!

Iedereen tot snel en geniet van al het moois wat nog wel mag!

Author: Richard Baasje
Ik Ben Dj Richard Baasje, De eigenaar van deze website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.