Een tijdje geleden…

Het is nu al een tijdje terug dat ik een nieuw bericht heb gepost op de website dus dacht ik dat het wel eens tijd zou zijn om iets te laten weten en weer wat te vertellen….

Op moment dat ik dit typ 15-7-2020 om 08:49 heb ik vakantie van mijn nieuwe baan, Want het zou jullie vast niet ontschoten zijn dat ik minder Live radio shows heb en er een podcast bij heb…. Dit heeft allemaal te maken met dat ik nu betaalt werk heb halve dagen voor als eerst maar wel opbouwend naar 4 volle dagen….

Door die reden was ik dus genoodzaakt om veel radio programma’s te laten vallen en dus voor groot deel te moeten stoppen…. Zelf accepteerde ik het snel omdat ik wist dat mijn podcast en mijn nieuwe werk genoeg tijd vraagde…. Elke donderdag avond rond de klok van 20:00 zal er een nieuwe Rich-Entertainment Podcast online komen hier in vertel ik over de hedendaagse nieuws items in de muziek wereld maar ook betrek ik nieuw uitgebrachte muziek er bij of ik vertel een stuk uit de tientalle boeken in de muziek wereld die ik heb….

Dat eventjes over wat er allemaal gebeurd in mijn leven op dit moment….

Author: Richard Baasje
Ik Ben Dj Richard Baasje, De eigenaar van deze website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.