Een Kort berichtje van mij!

Zo na een periode van stilte had ik zoiets schrijf weer eventjes een stuk voor op de website, ondertussen zijn we verhuist van studio/opname/kantoor locatie en hebben we veel meer ruimte en rust kunnen creëren waardoor het voor ons makkelijker wordt om goeie dingen te kunnen presenteren en te kunnen laten zien aan jullie.

Daarbij moet ik wel zeggen dat er voorlopig geen plannen zijn om officieel een bedrijf te worden dit simpelweg omdat er geen middelen toe zijn voorlopig… maar ooit zullen die er wel komen daar twijfel ik niet aan. Voor nu houden we ons bezig met de radio shows, het schrijven van reviews en soms zo nu en dan een column zoals dit… en natuurlijk de facebook promoties voor artiesten waar we mee samenwerken.  

Ik heb wel besloten om voor nu het aangaan van nieuwe samenwerkingen te reduceren en wat minder te doen zodat ik wat vaker kan schrijven in de vorm  van reviews en om mij een beetje te focussen op de radio shows, daarnaast heb ik nog wel ideeën en plannen voor de toekomst maar dat ligt eventjes op de lange termijn…. Dus voor nu houdt ik het bij wat we nu doen.

Een hele hoop veranderingen houdt ook in dat alles weer opnieuw 100% moet gaan werken en daar heb ik wel gemerkt dat daar nog ruimte haalbaar is omdat we nog zoekende zijn naar bepaalde middelen en apparatuur voor in de studio om alles goed werkende te krijgen dus ook dit zal op termijn stapje voor stapje in orde komen.

Zondag 30 augustus was onze eerste uitzending in de nieuwe studio en moet zeggen ondanks paar kleine storingen en wat problemen met het Vinyl werk moet ik zeggen dat het een geslaagde uitzending was, voor komende week heb ik de vaste uitzendingen klaar staan en misschien wel 1 of 2 extra uitzendingen…

Daarnaast zal ik deze week een aantal reviews schrijven over wat nieuwe blues muziek ( ga ik proberen) kortom genoeg leuke dingen op de planning… ik ben dagelijks nog op zoek naar muziek die voor mij totaal onbekend is dus ken jij of ben jij een artiest die in onze categorie genre past en maak je muziek stuur het even op naar mij en dan kan ik je muziek eens draaien!

Ik hoop bij deze jullie een beetje voldoende te hebben geïnformeerd en op de hoogte te hebben gesteld!

Tot de volgende keer maar weer en blijf de muziek luisteren mensen want de muzikanten hebben het al zwaar genoeg!

Author: Richard Baasje
Ik Ben Dj Richard Baasje, De eigenaar van deze website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.