Column 24 Maart

Het is vandaag 24 Maart mijn vorige column stamt al weer af van een tijdje geleden.

Dit om het feit dat ik niet regelmatig dingen mee maak of schrijf waardoor ik dus niet met enig regelmaat een column of een ander soort bericht post op de website.

Maar dan is nu toch weer de tijd gekomen dat ik iets te vertellen heb en een aantal geweldige luister tips heb voor jullie.

Daarnaast zijn er een aantal dingen in ontwikkeling wat betreft Rich-Entertainment die ga ik ook officieel vertellen vandaag, kortom ik wens u veel leesplezier met dit bericht!

Er is bekend gemaakt dat de zender SasFm stopt met bestaan en dat houdt in dat er weer een radio programma verdwijnt. Dat vond ik zelf niet leuk dus ben ik gaan brainstormen over wat ik er voor in de plaats kan gaan doen aangezien ik niet iemand ben die weer uitgebreid ga zoeken naar een nieuw station waar ik mij op me plek voel.

Dus toen ben ik gekomen op MixCloud alweer op dit platform mag en kan je dus opgenomen radio programma’s of podcasts plaatsen zonder dat je zit met copyrights…. Dus hoogstwaarschijnlijk gaan we daar iets mee doen of we gaan weer iets starten op spotify enkel moet ik eerst de balans op maken of er genoeg budget is om een licentie aan te schaffen om dan ook van bijna alle copyrights af te zijn…

Kortom genoeg dingen die in het verschiet liggen waar ik mee bezig wil gaan.

Maar er is nog iets in samenwerking met Esports11 ga ik een youtube praat programma presenteren en daarnaast diverse andere video’s er voor opnemen kortom ik wordt partime youtuber haha!

Dit laatste idee is al een tijdje in ontwikkeling en binnenkort gaat het dan officieel gebeuren kortom dit wordt een leuk iets!

Dan is het tijd voor luister tips!!

 Amelia Eisenhauer  – Black Dog

Ik kwam Amelia Eisenhauer tegen op een platform voor blues artiesten onbekende maar ook bekende namen staan er tussen en toen luisterde ik dit nummer en ik was direct onder de indruk kortom luisteren!!

Damien van elburg – Stay away from that whiskey

Dit nummer kwam om hoog gepopt in een instagram promotie bericht en toen dacht Ik hee leuk nummer en heb ik hem volledig gedraait en was ik direct zeer te vreden over de muziek van Damien kortom die ga je zeker weten in mijn radio shows en eventueel podcasts etc terug horen!

Voor vandaag had ik besloten het zo te houden en kort en bondig te blijven kortom hoop dat jullie weer genoten hebben van een berichtje van mij!

Ik wens jullie fijne week en tot een volgende keer maar weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *