Column weekend van 30 en 31 januari.

Hallo allemaal,

Na mijn column van vorige week heb ik links en rechts wat berichten gekregen van mensen die mij nog al raar en asociaal aan spraken. Over mijn vraagtekens bij alle ophef en organisatie rondom de corona pandemie.

Nu moet ik toch kwijt in dit column dat ik van mening ben dat ik gewoon mijn vragen mag stellen en die hier hardop mag vertellen aan jullie in de hoop natuurlijk dat je een normaal en fatsoenlijk bericht krijgt met een antwoord op de vragen of mensen er over willen praten.

Daarnaast vind ik het erg interessant om over diverse onderwerpen te praten wat toch wel relevant en serieus is in onze maatschappij. Ik merk wel dat er het laatste jaar extreem veel verdeeldheid is in ons mooie Nederland en dat betreur ik. Dat is dus niet mijn bedoeling en intentie wanneer ik dingen publiceer of schrijf over dingen.

Dit was eigenlijk eventjes ter referentie aan mijn vorige column. Voor deze column wou ik het eventjes bij wat luchters houden.

Zelf ben in erg groot liefhebber van muziek en voetbal en daarbij speciaal voor mijn clubje ADO Den Haag dit seizoen is echt een blamage en een drama en elke week hoop je opnieuw dat je wakker wordt en dat ze punten gaan pakken. Maar na de laatste wedstrijden begint het steeds meer op degradatie te lijken kortom dat wordt weekend weer vrij hebben en vrijdags voetbal kijken hoogstwaarschijnlijk. Na de wedstrijd van zondag 31 januari is er nog hoop voor ons Hagenezen. De 1-1 tegen Sparta Rotterdam heeft mij wel weer een beetje positieve energie gegeven.

Dan eventjes het kopje muziek….

Luister tips…. Laten we het zo noemen….

Eddie Clearwater – I Came Up The Heard Way

Dit nummer hoorde ik vanavond tijdens de was ophangen ( zaterdag 30 januari) en dit nummer raakte mij erg door de tekst die er gebruikt wordt en door de stem van deze geweldige Eddie Clearwater. Hij heeft zo’n speciale manier van zingen echt een geweldig artiest!

Dave Alwin & The Guilty Ones – Run Conejo Run (live)

Tijdje geleden alweer dat ik dit nummer vond. En door de stem van deze man en het verhaal er omheen. Daarnaast moet ik eerlijk zijn dat het een geweldige live opname is. En de stem geeft je een geweldig gevoel om naar te luisteren!

Dat waren de luister tips weer ik wens jullie een fijn weekend!

Trouwens voor de liefhebbers elke zondag avond 20:00 – 22:00 heb ik weer een radio programma www.radio-draaigigant.nl en www.babbelradio.nl kortom als u zich verveelt kom gerust eventjes luisteren!

Ik probeer wat meer columns te schrijven omdat ik het nog steeds erg leuk vind om dit te doen voor jullie mocht er nou een onderwerp zijn waar jullie willen dat ik over moet schrijven laat het mij weten via het contactformulier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *