Column April

Ik ben deze maand iets later met het schrijven van deze column, eigenlijk heeft dat geen serieuze reden of problemen, Ik had er gewoon simpelweg geen zin in om het eerder te doen en vandaag 21 april had ik zin om toch eventjes een stukje te typen.

Laten we toch met zijn allen eventjes terug gaan naar begin april… toen het corona virus serieus intreding nam in onze maatschappij, alle kroegen discotheken en festivals werden gecanceld of gesloten om de verspreiding te voorkomen toch wel een cruciaal besluit namens de overheid omdat het veel mensen toch wel diep in de portemonnee voelen aangezien de muziek wereld toch erg leunt op uitgaans wereld en festival wereld. Dus enige is wat de muzikanten nu kunnen is muziek schrijven en muziek maken zodat het straks weer naar buiten gebracht kan worden.

Je ziet nu ook heel veel muzikanten die live zijn op facebook en zo doende hun fans toch tevreden willen stellen, zelf vind ik dat een leuk initiatief om dat te doen op die manier. Gelukkig gaan mijn Radio Shows wel door ondanks dat ik begin van de maand aantal weken niet fit was en me ziekjes voelde heb ik me na 14 dagen optimale rust weer volledig herpakt en ben ik er weer aan begonnen.

Zelf keek ik heel erg naar uit om eind april aan het werk te gaan en met een opleiding te beginnen maar helaas gaat dit voorlopig ook allemaal niet door dus tot die tijd maak ik zoveel mogelijk radio shows en  probeer ik alles een beetje bij te houden wat betreft muziek en entertainment….

Wij zijn als Rich-Entertainment daarom ook niet gestopt met iets nee wij veranderen wel elke keer een beetje zo hebben we op SasFm een programma voor 2x 1 uur in de week waar in we 1 artiest centraal hebben staan  waar ik dan een verhaal overtyp en dat presenteer aan jullie (de luisteraars).

Daarnaast hebben we er sinds een aantal maanden er 1 radio bij voor het programma Blues in de morgen deze radio heet Old Stuff Radio waar officieel alleen maar echte hits gedraaid wordt en geen tot amper Nederlandstalige muziek.

Van de rest heb ik nog een aantal dingen waar ik mee bezig ben om het uit te werken zo gaan we dit najaar een eigen Podcast starten zowel Nederlands als Engelstalig waarschijnlijk enkel ben ik nog niet zeker met  het Engelstalige werk haha omdat mijn engels niet supergoed is….

Binnenkort start er ook weer een engels radio programma 1x 1 uur in de week dus daar kijk ik stiekem ook erg naar uit, Dit waren alle nieuwe dingen en eigenlijk alles wat ik in dit column wou verwerken. Ik wil jullie allen veel sterkte en succes wensen in deze tijden!

Met Vriendelijke Groeten

Richard baasje van Rich-Entertainment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *