Column Maart 2021

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe column niet elke week maar wel regelmatig probeer ik ze voor u te typen en te posten.

Ik wil u veel leesplezier toe wensen!

Terwijl de hedendaagse wereld voornamelijk is met het overleven van de corona pandemie ben ik op mijn gemak lekker bezig met het leren kennen van Nederlandse Blues bands.

Heerlijk om er naar te kijken en nieuwe muziek te leren kennen. Tegelijkertijd geef ik ze een like op facebook.

Als ik echt een band heb dat ik zeg van WAUW die wil ik dat jullie ze leren kennen post ik het op mijn facebook pagina van Rich-Entertainment.

Binnenkort mag ik een youtube talkshow hosten hoe en wat daar hou ik jullie nog wel van op de hoogte eerst moet alles rond en uitgewerkt zijn dus ben ik erg benieuwd wat jullie er van vinden!

Politiek en Corona Pandemie.

Desondanks zitten we natuurlijk met allemaal vragen over hoe de toekomst gaat.

Zou er een vaccinatie verplichting komen?
Komen we ooit af van dit ‘’nieuwe normaal’’ ?
kunnen we ooit weer zorgeloos naar een winkel  of naar een concert zonder dat gezeik aan te horen of je klachten heb of niet?
Kunnen we ooit nog zonder restricties naar je ouders of opa’s en oma’s ?

Dat zijn toch wel vragen die denk ik de meeste van ons stellen daarnaast komen de verkiezingen er aan en dan kijk ik naar de peilingen en dan zie ik dat het zeer aannemelijk is dat Mark Rutte weer de grootste wordt.

Dan vraag ik me af wie stemt er VVD en wie wil dat het zo door gaat als dat we nu blijven gaan? Ik zelf zou graag verandering zien wat een socialer systeem waar in eten en drinken en zorg betaalbaarder wordt en dat leven weer leven wordt in plaats van overleven.

Als ik kijk naar de peilingen dan zie ik het volgende van de peiling op 17 februari 2021 ( bron Ipsos.com) VVD op 38 zetels en daarop volgend het altijd harde en volgens sommige extreme geluid van de PVV met 22 en daarna CDA met 20 zetels dit is een kleine voorspelling hoe het gaat komen.

Nu ben ik echter wel benieuwd hoe ver de peilingen ernaast zitten en wat het in werkelijkheid gaat worden.

Bron is Ipsos

Songfestival en EK Voetbal

Dan gaan we het hebben over iets dat mij nog meer boeit en erg trekt dat is muziek. Natuurlijk is het songfestival op komst dit wordt gehouden op dinsdag 18 mei  tot en met zaterdag 22 mei.

Zelf ben ik totaal niet geïnteresseerd in het songfestival omdat meestal wat wij of andere er heen sturen enkel slecht geacteerde en tweederangs B artiesten zijn.

heel soms zit er wel eens wat leuks tussen zoals enkele jaren terug Lordi naar het songfestival gestuurd werd.

Lordi werd in 2006 door Finland naar het songfestival gestuurd en tevens wonnen ze dat jaar ook nog. De jaren erna vond ik het toch altijd zeer matig tot bijzonder slecht.

zelfs Arcade van Duncen Laurence vond ik zelf niet erg mooi ondanks dat het het winnende nummer was.

Bron Nu.nl

Zo ook dat hebben we dan weer benoemd het Songfestival.
Dan iets waar ik nog meer naar uit kijk dat is het EK voetbal 2021 omdat ik zelf wel een groot voetballiefhebber ben.
Niet dat ik alle wedstrijden kijk ofzo maar meer de leuke potten kijk ik en kan ik erg van genieten.

Muziek En Luistertips

Dan is het weer tijd voor muziek.

Ik heb namelijk weer een paar luistertips en wil die dolgraag met jullie delen.

Het volgende album is gereleased op 30 januari 2021.

Robbert Duijf – Dangerous Mood.

Dangerous Mood heet het album want wat een geweldig album heb het nummer O’Death aan mijn lievelingslijstje toegevoegd het vaker te draaien lijstje… daarnaast het nummer Dangerous Mood wat een prachtig stukje muziek is dat!

Desondanks dat ik Robbert Duijf al eens gesproken heb via facebook heb ik hem zelf nog nooit bezocht kwa concerten of andere evenementen dus misschien dat dat een volgende is op mijn takenlijstje of toch eerst een album of LP kopen en dan naar een concert of gewoon beide!

Kortom Luistertip Robbert Duijf – O’Death van het album Dangerous Mood.

Ik  was van de week door alle Nederlandse blues bands aan het gaan waar  ik zelf een groot boek van gemaakt heb met daar in alle bands en notities heb ik de volgende bands die zich echt onderscheidde en die mij direct overtuigde dat ik ze vaker ga draaien.

Tevens kan het zijn dat er ook buitenlandse bands bij zit want mijn boek heeft niet alles op land of afkomst gesorteerd.

De Coen Wolters Band volgensmij bestaat de band zelf niet meer maar de persoon er achter wel ik zie veel berichten van diverse jaartallen dat men de muziek deelt van deze band ik ben dus zoals gewoonlijk weer veel te laat met leren kennen van de bands haha.

Ik kwam deze band tegen en was direct erg overtuigd toen ik dit nummer beluisterde en wat een geweldig nummer heerlijk zeker een aanrader!

Meestal zijn de gecoverde versies van Perfect Day niet erg goed maar deze band die ik al een tijdje volg genaamd Mell & Vintage Future hebben het gepresteerd om weer een mega goed nummer te maken ook al is het een cover wat een geweldige prestatie!

Dit nummer is uitgekomen op 26 februari 2021 kortom een nieuwe song heerlijk! Aanrader!

Afkondiging

Zo dat waren de luistertips voor nu ik kan wel een waslijst maken met goeie nummers die ik gevonden heb afgelopen periode maar dan wordt mijn column alleen  maar langer en langer haha!

Dit was het dan weer voor nu ik wens jullie veel sterkte en kracht toegewenst in deze tijd met alle corona perikelen en restricties.
De ondernemers die dit lezen wens ik veel hoop en kracht toe!

Iedereen bedankt voor het lezen en ik zou zeker zeggen neem eens een kijkje op onze website over de radio shows!

Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *