Bericht van mij! Column 28-1-2021.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een leuk stukje gemaakt heb voor op de website dus dacht ik bij mezelf ik ga weer eventjes voor jullie allen een stuk schrijven.

Zo dus ik begon met schrijven en eigenlijk zijn er weinig dingen waar ik me nu echt druk om maak aangezien ik van een aantal shows ben afgestapt en heb opgezegd omdat ik toe was aan wat anders en daar nog naar opzoek ben naar dat anders….

ons oude logo
Ons Oude logo

Mijn Bezigheden.


Op dit moment kan je toch vrij weinig dus is voor mij muziek en gamen een beetje prioriteit aangezien we midden in een Lock down zitten en in een avondklok zitten, Ik ben een beetje het nieuws af en toe aan het volgen puur uit interesse wat er gebeurt rondom de rellen en corona regels, Ik zelf zet steeds meer vraagtekens bij het beleid en begin me steeds meer af te vragen of het niet een kwestie is van burgertje pesten ofzo want bepaalde regels slaan nog kant nog wal. Denk aan de onlangs ingestelde mondkapjes plicht en avondklok dit zijn dingen die weinig tot niet hebben geholpen en toch verplicht geworden zijn ondanks alle politieke tegenstand.

Daarnaast hebben menig landen deze plichten en u ziet ook dat het daar weinig invloed heeft. Iedereen mag van mij vinden wat ze vinden maar dit zijn dingen die mij opvallen. En dat is dus ook de reden dat ik er een vraagteken bij zet daarnaast natuurlijk het recht op demonstratie en demonstreren…. Een Black Lifes Matters demonstratie mag wel maar een anti corona demonstratie mag niet….  Dit komt bij mij over als complete willekeur?!

Nogmaals iedereen mag van mij denken en vinden wat ze wil ik leer alleen maar van een ander zijn mening en houding of dit positief of negatief is het maakt mij niet uit ik haal overal een leer uit.

Zo dat was het stukje corona…. Dan eventjes kijken naar de muziek ik heb hier mega veel afspeellijsten van collega’s liggen en pik er veel muziek uit voor die paar shows die ik nog heb, Maar er zijn een aantal liedjes en muzikanten die mij ten positieve zijn opgevallen.

Muziek Praat!


King Solomon Hicks :  is een 25 jarige muzikant geboren in Amerika en maakt geweldige ik cititeer  blues, jazz-zangeres en componist. Zijn muziekstijl varieert van jazz , blues , klassiek , gospel , R&B , funk , Afro-Cubaans en classic rock einde citaat Bron Wikipedia  deze man heeft mij geraakt met zijn nummer i’d rather go blind natuurlijk raakt dit nummer mits goed uitgebracht mij altijd omdat ik gewoon een erg gevoelig en geëmotioneerd wordt van dat nummer ik zou zeker zeggen check even de muziek van King Solomon Hicks!

Linda Valori : er is weinig bekend over deze vrouw wat wel bekend is dat ze geboren is op 3 september 1978 en dus 42 jaar oud is, Daarnaast geboren in San Benedetto Del Tronto Ascoli Piceno Italie, ze heeft volgens bron Wikipedia 3 albums uitgebracht en het nummer Days Like This van haar nieuwste album uit 2013 gelijknamig aan de titel heeft mij erg geraakt de stem van Linda is zo mooi dat ik haar heel graag in mijn programma draai zeker aan te raden Linda Valori!

Dan muziek van toch wel blues en country held ondertussen geworden voor mij Chris Stapleton… van zijn album Starting Over heb ik in mijn vaker aftespelen lijst het nummer Arkansas staan dit nummer is zo mooi dat ik het jullie zeker weten niet wil ontnemen kortom luisteren eventjes!

Ik denk dat dit voor eventjes nu weer voldoende is, ik zou zeggen hou u haaks en maak je niet te druk tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *