9 Jarig Jubileum

Een beetje laat dat ik het bericht schrijf voor jullie, Maar ook ik heb het erg druk en daarom onder het motto beter laat dan nooit!

zondag is het 8 December, dan bestaat ”Dj Richard ” 9 jaar en dat moet gevierd worden!

Dat wordt gevierd op 8 December 2019 vanaf 20:00 – 00:00
2 uur extra dan normaal want 9 jaar Radio Dj moet gevierd worden … met alle promotie artiesten die zeker weten gedraaid worden!

Nu mijn eigen website officieel open en toegankelijk is voor binnen en buitenland gaan we stap voor stap naar een officiele organisatie met al een naam genaamd Rich-Entertainment, wat uiteindelijk een ”Bijbaan” moet worden voor mij in plaats van een hobby….

De Volgende Bands en artiesten gaan je horen tijdens het jubileum feest! : BAIL – Heavy Blues Rock , Bruno Lord samen met Eddie Taylor , Cigarbox Henri Hendrik Grootenhuis & The New American Farmers , Ed van Bommel Texel Music Sloppy Tom Sloppy Tom , George Shovlin & George Lamb met George Shovilin & The Radars, Rob Hendrikse als solo act maar ook in combinatie met Rob Orlemans , St. Louis Slim van Peter Kok .

Sweet Bourbon van Chris Janssen , Sweet Mary Jane van Peter Onderwater & Fred Van Willigen, Wildmen Bluesband van Mark van Lieshout , Henk Folkerts met Williamstone Inc Williamstown inc. , Herbie Blues van Harbert Grezel en tot slot 1 van de eerste artiesten die ik draaide in van uit de blues scene AJ Plug & Klaas Wildgroove Maar ook Blues Helden als Barrelhouse van Johnny La Porte en Robbert Duijf komen voorbij maar ook als aller laatste die ik noem Bennie Veldman & Gerrit Veldman

Dit allemaal is te horen op zondag 8 december 2019 op http://radio-draaigigant.nl/

Daarnaast heb ik een eigen facebook pagina die je kan volgen zodat je op de hoogte blijft van alles wat er gebeurd in Muziek, Radio en Blues wereld…. https://www.facebook.com/RichEntertainment97

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *